Szakirodalmi áttekintés

A szakirodalmi áttekintés a szakdolgozat rendkívül fontos része. Célja, hogy feltérképezd a szakdolgozatod témájában fellelhető irodalmat, összegyűjtsd a hipotézisedet alátámasztó elméleti hátteret, értékeld és elemezd a találtakat és feltérképezd az esetleges szakirodalmi hiányosságokat, anomáliákat.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a szakirodalmi áttekintés fontosságát, hiszen a szakdolgozat készítése során ez fogja biztosítani a megfelelő elméleti hátteret és alátámasztani a saját magad által gyűjtött tapasztalatokat.

A források összegyűjtése és feldolgozása rendkívül időigényes feladat. Hatványozottan igaz ez akkor, ha a diák nem tudja hova nyúljon szakirodalom tekintetében. Kollégáink pontosan ismerik szakterületüket és azonnal tudják milyen forráshoz kell nyúlniuk, amikor egy adott témával találkoznak. Sok esetben olyan adatbázisokat is tudnak használni, melyekhez egy átlagos felhasználó nem férne hozzá. Emiatt úgy gondoljuk, hogy a szakirodalmi áttekintés elkészítéséhez nyújtott segítségünk rendkívüli értéket képvisel

Amit kínálunk

Ajánlatkérés:
+36 1 26Mutasd