Statisztikai szolgáltatások

A statisztikai elemzés a szakdolgozatod nagyon fontos része, mert ez demonstrálja, hogy minden, amit leírsz valós kutatásokon alapszik. Szinte lehetetlen jó érdemjegyet szerezni kifinomult statisztikai elemzések nélkül. Minél részletesebb statisztikai elemzést és indoklást tartalmaz a dolgozatod, annál nagyobb eséllyel kap jó osztályzatot.

Tapasztalat és statisztikai szoftverekben való jártasság nélkül azonban nagyon nehéz jó elemzést készíteni és akár egy rossz kalkuláció is felboríthatja azt az eredményt, amire a szakdolgozatot hipotézisét szeretnéd támasztani. Az SPSS, eViews, Polystat, Matlab, Excel és az ezekhez hasonló szoftverek a legjobb barátaid lehetnek, ha profin használod őket, tapasztalat nélkül azonban nagy kihívás szemléltető eredményeket produkálni velük.

Statisztikai szolgáltatásaink keretében segítünk adatot gyűjteni, adatot elemezni, hipotézis tesztelni és megválaszolni a vonatkozó kérdéseket. Segíteni tudunk egészen ritka témák és komplex adathalmazok esetében is kvalitatív és kvantitatív módszerekkel egyaránt.

Amit kínálunk

Ajánlatkérés:
+36 1 26Mutasd